THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 11-Jun-2007 15:13 Email | Share | Bookmark
Malam Bersama anak-anak al-hafiz Cenderung balai, Perak



Malam Bersama anak-anak al-hafiz Cenderung balai, Perak

Akum Kat sini saya ingin mengajak anda ke Cenderung balai perak bagi bersama anak-anak yatim di sana, Marilah kita menyumbangkan tenaga,masa dan ilmu yang kita ada untuk anak-anak al-hafiz. Dekatkan diri kita dengan anak-anak yatim al-hafiz nie..yang sebelum nie saya pernah bagitau kawasan cenderung balai nie jauh kedalam.. bagi sesapa yang berminat boleh laa menyertai saya pada 22/6/2007 malam pukul 10.00 a.m bertolak dari Kuala lumpur dan bagi mereka yang berada dari luar kuala lumpur pon boleh turut serta..

Bagi saya,saya akan sumbangkan ilmu dalam bentuk motivasi

udeyismail : "life &journal" (dah siap karang dari awal bulan 4 )

Bagi yang berminat sila senaraikan nama anda sebagai sukarela dan rancangkan ape yang anda semua boleh sumbangkan kepada anak-anak Al-hafiz cenderung balai. Perkongsian kenderaan amat dialu-alukan (Tong2 lagi jimat )



*malek peluk aku.. terus sesak nafas*
dah 2 tahun x jumpa akhirnya jumpe jugak kitorang semua. lepas dari reception ishak & sharn aku terus drive ke segamat.. aku orang paling lambat sampai atas sebab ade wedding yang nak kena buat.. aku dah janji dgn diorang lepas jek aku buat keje terus aku p segamat.. tolak dari KL pukul 6 sampai dalam pukul 9 malam..dalam mase drive tu hati punya la happy nak jumpe setan2 semua tu.. gambar yang kat atas ramai2 tu kalau korang semua nak tau tu laa kaki makan x bayar.Mase study kat johor time sengkak jek mula laa g kedai makan orang lepas tu makan, lepak jek makan terus cabut.. kalau takat skali tu x pe laa memang hari2 laa bedal bukan yang murah2 semua yang mahal2 . tu laa org pernah kata pandai2 tupai melompat akhirnya kantoi gak hahaha.. memang x leh lupa laa time mase duk serumah.. diorang semua tu satu rumah sewa dgn aku & satu class dgn aku..

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net