THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 12-Jun-2007 13:54 Email | Share | Bookmark
The Reception Gina & faiz, Dewan Jubli Perak, Kuantan

selamat datang ke taman rama-rama
nie pulak mcm aquaria ade ikan emas
ikan nie laa yang kat aquarium kat sebelah
nie plak kasut ikan emas tadi
ehh mana bf ikan emas
patut tak de .. tgh relaq kat tepi aquarium
ikan emas terkenal dgn ekor dan sirip cantik mcm nie
bf ikan tgh tilik kt depan bersebelahan ikan todak
Ooo u cakap i kan emas erkk udey
 
begini laa keadaan kehidupan dasar laut
ade veteran ikan emas..
tengok 2 org dah x kuar dari aquarium
ehh apsal x muat lalink ikan mas
 
ini plak antara anak-anak ikan yang terkejut bila tgk sis emas
 
 
cahaya kat belakang tu sport light underwater
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Thank you Dato Long Ahmad

Terima kasih Dato Long Ahmad bagi layanan yang baik untuk kami semua, Dato Long Ahmad nie ayah kepada Gina, Dato sedih malam tu bagi ucapan mase wedding gina kat dewan jubli perak sempat tengok air mata Dato bukan didepan orang ramai jek masa borak dengan kitorang kat dewan pon Dato dah sebak, Dato ade cerita mase first Gina lahir,Dato tengok Gina membesar depan mata dia dari gina lahir lebam semua badan Dato citer.. Memang kita x terasa sangat sebab kita x pernah rase lagi semua benda tu.. mcm mana nak didik anak jaga dari kecik sampai laa besar, First skali mase Majlis nikah Gina & Faiz saya macam Datuk nie sorang yang serious (cuak gak tengok muka Dato time tu) .

Terima kasih & Tahniah untuk Dato terima menantu lagi insyallah lepas nie rita pulak.. so rita kena stand by awal2 laa booking me k. Kalau korang semua nak tau Dato Long Ahmad laa orang yang pertama aku jumpa yang mention name udeyismail mase bagi ucapan untuk semua orang.. sebelum nie x pernah lagi orang sebut nama aku kat depan orang ramai.. time tu saya rase bangga sangat dengan Dato, Lepas Wedding selesai semua Dato datang jumpe kitorang dia cakap Terima kasih Banyak-banyak kat u "your are professional & i luv your photo" TQ Dato bagi semangat untuk saya, Insyallah saya akan buat yang terbaik lagi lepas nie.. gambar yang kat atas tu saya hadiahkan untuk Dato sebagai kenangan. kedit to Zafe



UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net