THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 18-Jun-2007 17:19 Email | Share | Bookmark
The Reception Azzua & Khairil , Jalan Kebun, Klang

Jalan Kebun
pepun menu yang penting
Bantal Bunga made in india
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kesian Azzua sebelum nak buat persiapan reception rumah kena masuk pencuri.. dengar dari citer azzua sendiri dia kena ikat dengan pencuri dalam rumah sendiri ayah dengan mak azzua pon sama kena ikat jugak. Sebelum nie saya tergerak hati gak mula-mula sampai rumah azzua dalam hati umah nie tepi jalan besar pulak tu.. x bahaya ke.. pe yang teringat dalam hati rupa-rupa betul cakap azzua yang rumah nie nie pernah kena rompak, Sabar erkk azzua. Pada azzua mintak maaf sebab lambat upload gambar azzua.. musim cuti sekolah wedding bersusun. Kalau ade pape azzua sms saya k.

7/7/2007 tarikh yang orang pilih untuk wedding.. mintak maaf kat semua yang telefon saya.. tarikh tu dah pon penuh kalau booking awal mesti dapat punya..bagi yang pilih 08/8/2008 korang ready laa daripada skrg jgn lambat.. kalau lambat melepas laa. hehe.. pepun buat laa perancangan yang terbaik.. k .

Minggu nie saya dengan kawan-kawan lain di Chenderung balai,Teluk Intan perak buat apa kat sana?.. Kat sana kami ade buat malam amal untuk anak-anak yatim . Dengan mase yang free tu saya gunakan n luangkan untuk adik-adik kita kat sana..bagi yang berminat utk join kitorang jom laa kita ke sana k. Sumbangan bukan bermakna sumbang dari segi duit.. kalau dari segi duit tu memang laa x mampukan kami hanya sumbangkan Tenaga yang ada sahaja. Insyallah Entry untuk anak-anak yatim berkemungkinan korang smua akan dapat view ape aktiviti yang kami buat kat sana.. jangan lupe tengok k..

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical

OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafari


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net