THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 21-Jun-2007 12:13 Email | Share | Bookmark
The Reception Ishak & Sharn, Jalan

ari nie kita ade pesakit
sakit pe cik?
sakit gigi
nie antara ubat-ubat untuk sakit gigi
sharn
ayooo
dah macam doktor gigi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 






Reception Ishak & Sharn. Taman Melawati ,Kuala Lumpur

Dah nak cukup 1 tahun aku ambik gambar wedding photographer..seronok sangat n enjoy. Walaupun masih baru banyak benda yang kena belajar lagi,banyak benda yang nak kena betulkan lagi. Buat benda yang kita minat mesti laa enjoykan. Kadang-kadang orang kat luar sana.. cakap wedding photographer boleh ambik gambar wedding jek.. gambar lain x leh. Kalau korang nak tau dari wedding laa aku banyak blajar photo documentary.. so kalau boleh nak ubah tanggapan orang dan pandangan orang dekat wedding photographer, wedding photographer boleh buat. Bukan cakap mulut usaha pon kena lebih jugak kalau x de usaha mcm mana nak ubah pandangan orang..Banyak bercakap pon kena juga latih diri ringan mulut.. kalau tak banyak mulut orang susah laa nak dekat dengan kita

Ingat lagi first client yang aku attend dulu. Angah kalau ko nak tau ko laa first client aku yang booking aku. Sebelum tu aku still lagi duduk kat bangku junior candidsyndrome ade gak laa ikut senior g ambik gambar client.. bila dah ade client tu..mcm takut gak. Untuk hilangkan takut mase tu.. kena yakin yang aku memang boleh buat apa yang orang lain buat dan aku yakin aku boleh jadi apa yang aku nak. Hidup cuma skali jek.kalau boleh hidup 45 kali nak gak aku buat benda lain. Kalau x de bantuan orang x mungkin orang akan kenal sapa udeyismail,bebanyak terima kasih pada korang semua,korang semua tempat aku nak bercerita. Dari start Junior sampai laa senior photographer ade lagi yang still view sampai laa sekarang mesti dapat bezakan. Tumpang umur mude nie laa aku nak guna betul2, Kalau boleh lepas nie aku nak jadi yang terbaik daripada sekarang bukan dimalaysia tapi kat luar sana.. nak jadikan world my playground insyallah satu hari nanti.

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical

OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafari




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net