THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 26-Jun-2007 16:31 Email | Share | Bookmark
sape beruntung dapat 07072007 ?


*aley aku macam nak sepak jek muke ko bila aku tengok gambar ko dgn sha nie.. diorang kat dalam gambar tu ,mcm aku nak shoot jek muke ko hahaha *

sape Wedding 07072007?

Tarikh best tu mesti ramai yang pilih untuk wedding diorangkan orang lain semua berebut nak dapatkan tarikh 07072007 nasib laa tarikh tu jatuh hari cuti tu yang buat bestnya. Yang nak kawin prepare dari awal lagi nak wat wedding tarikh tu mcm-mcm jenis tema laa ade yang nak buat klasik,beach wedding,garden wedding. Baru-baru nie ade client yang datang dekat dengan aku.. nak sangat udeyismail tapi nak wat macam mana tarikh tu ade orang dah culik(rase aku kenal sangat sapa dia hehe kipidap ). First time aku dapat offer gothic wedding mase tarikh tu kalau free time sure laa aku nak ambik sekali,nak buat benda pelik skali disebabkan orang lain dah booking x dapat laa ,kesian orang yang booking 07072007 hehehe . 07072007 dah x berapa hari lagi dah dekat pon,insyallah service yang terbaik aku akan buat untuk tarikh tu kena prepare ilmu banyak-banyak,kena study pon mesti kena banyak. Untuk pengantin 07072007 ready dari sekarang nie. Masuk bulan Julai nie Jadual booking semua dah penuh termasuk laa bulan 8 nie ,kena keje kuat untuk semua. Bagi 08082008 kalau kena tarikh cuti..ade laa kosong dari skrg.. so jangan tunggu lelama kalau boleh booking start dari sekarang.

Citer sambung pasal umah anak-anak yatim Al-Hafiz ade lagi macam x sabar nak cerita kat semua orang.. balik jek dari rumah anak yatim mula dah start teringat kat diorang semua,, rindu jek.. pagi-pagi budak-budak tu yang kejut kitorang bangun. Hari tu aku ade terlajak x bangun sembahyang subuh, budak-budak tu tanya "abang x sembahyang subuh erkk " aduhh malu dengan budak-budak hehe.. untuk next cerita tunggu laa insyallah esok akan kuar citer baru.. kena bersabaq skit k..


UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical

OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafar


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net