THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 27-Jun-2007 17:08 Email | Share | Bookmark
Anak-anak yatim Al-hafiq Part02

nasyid
talk something
cry
pray
 
 
 
 
 
 
 
 
 
aley & sha







sampai hari nie still lagi teringat kat diorang.. first sekali aku ucapkan pada semua yang membantu yang tolong aku.. time kasih wat en iskandar,sponsor roti canai untuk rumah anak-anak yatim al-hafiz. Semalam mak long ade telefon dia tanya bila lagi nak datang sana,, budak mak long jek tanya budak-budak pon duk tanya mak long "mak long bila abang tu nak datang lagi" mak long tanya diorang "nape nak suruh diorang datang lagi . mungkin diorang seronok sangat kami ade ajar diorang mcm mana nak guna kamera hari tu.. ade yang cakap "bang kitorang best dapat jalan dgn abang sebelum nie aktiviti semua duk main kat dalam kawasan asrama jek", Mana x nya bawak diorang jalan2 kat sawah suke laa diorang,mase time tu kempunan nak mandi sungai x dak gak terjun sungai. Malam nie x dapat nak citer panjang sebab mata naik lebam. Esok full citer sedih aiman, Aiman nie dah x de sesapa lagi dalam dunia nie,sedara mara dah x ambik peduli, 100% dah buang dari senarai darah keturunan aku seronok bila tengok muka dia.. aiman duduk dengan mak long dah 5 thn. Untuk citer aiman kita sambung esok k.. Enjoy


UDEYISMAIL
Writer & photographer

OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafari


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net