THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 1-Jul-2007 17:25 Email | Share | Bookmark
My website temporary down



Website Temporary down
Buat mase nie website saya close untuk sementara waktu bagi proses upgrade pada yang baru,nak cari kelainan sikit. Lepas semua proses upgrade habis saya akan bagitau semua k. segala kesulitan amat dikesali hehehe Insyallah semua proses tak akan mengambil masa yang lama siap jek nanti full gallery semua akan leh tengok dari Wedding,Potraiture,kids & Photo Documentary

Kalau diikutkan apa yang saya bagitau yang lepas n sebelum nie saya cakap nak sambung balik citer pasal anak-anak yatim kat chenderung balai hari tu terpaksa delay kejap sebab nie pon dah mcm letih sikit baru balik dari attend wedding, Minggu nie dan bulan nie memang jadual penuh dengan wedding nak kena susun langkah nie. Ramai ambik kesempatan wat receptin & nikah dekat bulan 7. Insyallah kalau saya akan sambung balik citer pasal anak-anak yatim tu kemungkinan esok malam so jangan berenti view fp saya nie memang hari-hari saya akan update entry yang terbaru.Pasal citer anak-anak yatim tu ade yang call saya sendiri nak tau dan berminat untuk join group kami, insyallah next aktiviti nanti akan kami bagitau bagi yang berminat tu kena ready laa k. Ade jugak yang call sebab nak tau citer pasal aiman kalau nak tau citer pasal aiman lebih dekat lagi tunggu esok apa yang citer aiman.

Hari jumaat balik dari out station dari kuala kubu bharu lepas selesai semua keje kat sana saya terus balik ke kl sebelum solat jumaat cadangan nak solat kat Bangunan Tabung Haji Jalan Tun Razak dengar dari kawan-kawan ade protest kat kedutaan US pasal isu palestine nak ambik tau, Disebabkan malas nak drive balik ambik motor kat rumah on the way nak ke Tabung haji boleh pulak langgar keta kat depan Restoran kampung pandan,nak diikutkan saya salah tuan keta pon salah, waktu tu saya mengaku salah dan pulak x mau cakap dia salah,time tu dia lambat bagi signal masuk simpang bagi signal plak dari arah kiri, Dia mintak saya bayar ganti rugi padahal sikit jek ade laa besar anak jari malas nak bergaduh saya terus ke ATM kuarkan duit RM200. Nak buat macam mana x de rezeki mungkin tu hari dia. Waktu tu saya hilang RM200 mana tau lepas nie ade yang akan datang rezeki. Nasib semua ok cuma terseliuh skit tangan kiri nasib laa x de patah risau jugak time tu kalau jadi pape kat tangan otak bayang tangan nie kalau jadi pape aku nak click shutter pakai pe.. alhamdulillah dapat lagi click shutter. So apepun lepas nie kita kena beringat sebelum kena

*Thank to udeyismail fans Jasliza,amilia,kamariah,ijat,angah,jojie,shamsul,khairi,ros,aila,suria caya laa korang*

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical

OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafar


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net