THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 7-Jul-2007 19:48 Email | Share | Bookmark
Ordinary Potraiture

Potraiture kubur cina


*Benda nie diorang x sedar aku ambik.. konon aku ambik gambar diorang.. padahal aku fokus kat Tin-tin nie, Tu laa kelebihan kalau ade wide angle *

Nampak pelik tapi memang betul apa yang kita tengok kat atas. Lepas nie kalau sesapa yang tengok gambar entry kat atas nie jangan laa pulak nak try2 buat yang bukan2... bukan x leh boleh jeekk.. takut gak mana tua ade benda-benda pelik yang ikut korang balik umah.. so kalau dia ikut balik.. bawak laa dia balik tempat asal dia.. jangan bimbang dan jangan biarkan hidup anda selubungi misteri kipidad . Niat betul Insyallah semuanya ok. Mula2 x tpikir nak buat potraiture macam nie.. secara kebetulan plak lalu kawasan nie.. nampak mcm menarik sbb nampak mcm lama.. sunyi jek.. disebabkan 07072007 saya try buat something yang pelik.. "Confirm laa ade antara korang semua akan cakap mcm nie" "biar betul udey nie ,tak takut ke".. Insyallah kalau niat baik.. benda nie x mengundang bahaya.. Doa Bebanyak.. lagi pon diorang semua tu dah mati hehehe..

Sebab apa saya berani sangat ambik gambar kat kubur cina mcm nie... umah saya kat kedah belakang kubur cina.. dari kecik dah biasa... memain kat kubur cina.. tapi ade laa pantang larang dia. Ingat dulu masa kecik waktu cina bersihkan kubur kitorang nie laa penjahat tukang curi Oren cina hahaha.. Tapi sekarang dah insaf dah x degil2 lagi. Benda pelik yang saya buat pada 07072007 untuk hari nie.. so kalau sesapa yang berminat mcm nie "selamat mencuba dan selamat beramal,renung-renungkan". Tq Cik Ainiyah for 07072007.

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical

OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafar


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net