THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 9-Jul-2007 14:17 Email | Share | Bookmark
The Solemnization Alin & Dr. Irishah, Masjid Wilayah KL

alin shoes
Sanggul dari Rizalman
alin
serious rantai alin cantik
keta dah stand by tunggu alin
x sedar plak alin dah masuk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kita enjoy
jom kita enjoy lagi
 
 


Minggu nie minggu yang paling bz.. kenduri sana sini.. berebut2 org nak wedding dalam bulan 7 nak2 bulan nie laa. Berbelanja lebih pon x kisah asalkan dapat tarikh yang pelik. Tunggu laa next turn sapa untuk 20072007 x lama lagi. Bagi yang x mampu sambut laa dengan apa yang mampu k. Kawin Seumur hidup hanya skali jek.. kalau byk kali tu dah kira tambah partition.

TO Alin & Dr. Irishah Tahniah untuk korang. minta maaf banyak kat alin & frens lambat sangat upload gambar.. lepas nie insyallah saya akan cepat2 upload untuk next reception. Sorry alin x dapat dapat ke dewan felda perdana malam tu i ade wedding ingat nak g.. tapi majlis tu lambat habis, kalau x leh tengok alin kat sana.. alin & irishah kalau boleh sampai ke anak cucu kita akan jumpe nanti korang semua nie bukan sahaja client, x client,future client & follow, korang semua kawan-kawan saya thank sbb sll disini.

Jangan Takut melanggar pantang, Jika Pantang Menghalang kemajuan,

Kalau nak berjaya kena laa berusaha, biar x cukup duit x cukup tenaga,makan x cukup.. tu semua bukan penghalang janji niat kita bersih. Melayu bangsa yang kreatif dan melayu jugak bangsa yang semakin maju dan melayu jugak kaya dengan sifat yang boleh melemahkan kita sesama melayu (paham2 jek k). Bagi saya apa yang saya nak saya akan usaha sampai saya dapat selagi ade usaha... dulu pernah saya dibawah dan bila saya diatas saya rasakan bila saya dibawah dulu macam2 dugaan yang saya rase.. x semestinya jugak bila saya sedap diatas akan duduk sampai bila2.. bila kita lemah mungkin tempat kita kembali kebawah.Jangan segan menentang larangan jika kita yakin ade kebenaran yang ada didepan kita, Jadila diri kita yang sebenar dan jangan malu dengan kebolehan kita.. cita-cita dan impian saya besar insyallah kalau saya ade usaha pasti saya akan dapat yang saya nak. Rezeki semua datang dari Allah,, Bila datang hanya tadah tangan mengucap alhamdulilah.. Perjalanan saya mungkin panjang mungkin pendek itu semua ketentuan ALLAH


UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical

OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafar


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net