THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 10-Jul-2007 15:43 Email | Share | Bookmark
Photojournalism : Recent Work



Hari pertama kami sampai di rumah anak-anak yatim Al-Hafiz, Pertama sekali yang kami jumpa adik nie laa.. tengok dari muka adik nie ade something pada dia.. menunggu sesuatu yang akan datang pada dia. Budak lain sibuk berlari ade yang buat keje tapi adik nie duduk bersandar di tepi pagar. Kami cuba Tanya dia.. "apa yang adik tunggu nie?" bila kami tanya dia bgtau yang dia tengah tunggu ayah dia " Ayah kata nak mai hari nie tengok adik".. kalau x silap bukan hari tu sahaja tingkah laku dia mcm 2.. sebelum pada tu mcm tu gak.. ikut cakap dari mulut dia bila kami tanya.. adik baru lagi ke, dia cakap yek jek.. seronok tak duduk kat sini.. dia jawab " lagi seronok kalau duk rumah sendiri.. mb dia rase sunyi kot. Ikut Cakap mak long Mak & ayah dia x akan datang tengok dia.. mak long sendiri pon x pernah tengok ayah dia. Apa yang buatkan dia rindu sangat kat ayah dia ?. Bila kami tanya sekali lagi "adik tunggu sapa nie " dia jawab " Adik tunggu ayah dari tadi x mai2, dia kata nak mai hari ni" Allah saja yang tau perasaan kami mase tu.. sebak sangat kalau korang ade dgn kami mb akan rase perasaan yang sama. Bila tengok muka adik nie.. muke yang menanti sesuatu, Benda yang x akan datang"





UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical

OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafar


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net