THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 16-Jul-2007 12:38 Email | Share | Bookmark
The Solemnization Huda Ruhaida & Shaiful

kalau skali korang tengok mcm org yang korang kenal
mcm orang kat off CS
mcm jek.. tp ade beza
mb kat idung,mata,rambut
cuba korang perhatikan
tapi jangan salah orang
kalau orang off CS tu
dia cakap booking aku 08/08
so kita tunggu laa erkk
mula aku ckp mcm kembar
tp bukan kembar .. nampak x yang duduk2 sure laa x client aku
kenal sgt dengan dia.. tapi bukan imam nie
nie ayahnya.. pengantin dengan ayah cik ainiyah
nie plak abg iporrr nya si ainiyah . pe mcm ok
first aku tgk tangan gigil ..
first time aku tgk tok kadi suruh soal
nie dari CS x abis2 duk ngumpat pe nak jadi laa
nie sepul
kesian gak tgk sepul
sbb aini sll buli
buli mmg tiada faedahkan
dah buli suke
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

*jangan tertipu kalau korang cakap ainiyah*

Assalamualakum semua ala dah lama x bercerita walau pon x ade cerita 2,3 hari nie mcm dah seminggu x post & upload, Minggu & bulan 7 nie memang terlampau sibuk sangat dengan wedding. Lepas balik dari wedding terus tidor.. kesian fp sunyi sekejap. untuk wedding 072007 nie banyak yang nak kena upload.. insyallah kalau semua dah selesai baru laa kita boleh sambung bercerita.. tengah banyak cerita yang nak saya bgtau semua nie.. untuk irina jalan lupa dragon fruit yang kami nak tu.. nak gak rase 10 biji hehe.. untuk june ko tunggu k.. kena beratur tau.. nanti sampai turn ko aku nak ko belanja aku makan.. makan kat PKNS ari tu x cukup lagi.. tengah sibuk-sibuk terpikir plak korang semua mase duk snap gambar jek.. teringat fp.. ala semalam aku x upload pape.. mesti org duk tanya-tanya udey x de gambar baru ke, untuk minggu nie entry wedding sahaja.. kalau semua dah siap kita sambung cerita yang best2.

Hari Sabtu awal pagi dalam pukul 2 pagi ke Shah Alam sebab nak cari sampin punya pasal.. nak pakai sampin tp x de so kena laa pinjam nasib baik otopan kasi pinjam. Balik jek dari Shah Alam.. saya mmg dah x leh drive.. masuk 4 kali nak terbabas sebab dah x tahan terpakse berenti kat tepi TUDM sg besi tidor.. esoknya pukul 7 terjaga start nak balik laa.. start enjin keta.. alamak x hidup pulak... sah bateri kong sbb baru teringat tidor x tutup lampu.. waktu 2 plak bateri hp habis.. x boleh nak hidup tgk dalam wallet ade rm2 jek. Terpaksa jalan kaki sampai kg pandan nak cari ATM jauh pulak.. Kena jogging pagi tu dari sg besi sampai laa kat pandan.. keta tinggal kat tepi jalan sg besi tu.. bila sampai kat rumah ambik moto g kedai beli bateri baru.. odw nak g tukar bateri pulak motor tube pulak bocor.. aduhh.. Malang betul ari tu.. lepas nie kena berjaga2 laa.. mana nak tau benda yang nak jadi.. kena beringat laa lepas nie



*anak-anak yatim chenderung balai, Teluk Intan,Perak*

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical

OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafar


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net