THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 18-Jul-2007 15:24 Email | Share | Bookmark

sapa pernah tengok
tapi kena ingat
ni bukan orang yang anda kenal
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
upload in process


*amira photo by : udeyismail*

Minggu nie next wedding kat Teluk Intan perak, 2 hari jugak kat sana kena bermalam laa kat sana. So bila kat Teluk intan rase nak ambik kesempatan nak melawat adik-adik kat chenderung balai., kalau boleh nak bermalam dengan diorang skali tengok pada masa. Selalunya pegi beramai kali nie mungkin bergerak secara solo kot. Insyallah mungkin saya akan bertolak awal ke Teluk Intan kemungkinan malam esok.. Sampai jek pagi kat sana ingat nak terus g melawat Mak long dengan Adik-adik kat chenderung balai.Rasenya Awal pagi Sabtu tu nak wat satu program untuk diri sendiri "program asah mata" untuk koleksi masa akan datang..bagi sesapa yang duduk di Teluk intan kalau ade tempat menarik kita share sama-sama k. Next Assigment nie aku nak try konsep photojournalism... kalau semuanya berjalan insyallah aku akan post cepat2 nanti. Dah sebulan x wat assigment untuk photo documentary rase mcm ketagih pulak. Rase diri macam ade longgar2 sikit.. kena ambik tindakan untuk diri sendiri..tengah mencari apa yang belum saya dapat.

Semalam saya ade check sms hp. Tengok ade banyak sms dari future client sorry x sempat nak reply sms semua. Tapi semalam saya call semua yang hantar sms kat saya.. Takut gak nanti bila kita x reply orang akan cakap "udeyismai nie x de pon reply msg aku" takut nanti org akan cakap kita sombong.. hehe.. apapun kalau x kenal dan try dekat mana laa nak tau kan.. Tanya pada semua yang pernah bagi saya sms betul x . Saya hargai apa yang korang, Terima kasih mungkin satu hari nanti kita jumpa. Bukan Sahaja untuk orang yang bagi sms x lupa untuk semua kat sini.. jatuh bangun saya jugak terletak pada korang semua. Sekali lagi saya ingatkan untuk semua " Korang semua nie macam kawan aku" hari-hari datang jenguk ade yang bertegur ade yang x.. tapi teringin jugak nak tengok orang x bertegur.



UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical

OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafar


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net