THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 22-Jul-2007 17:05 Email | Share | Bookmark
Athirah Bt. Tan Sri Dato' Seri Sanusi & Amir , Juempo De Ramo

gaya mcm sanding.
tapi belum lagi
baru jek. nak siap
lepas letak inai tatoo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
live kat TV niee
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

*Tan Sri Dato' Seri Sanusi Junid Familys*

Alhamdulilah untuk hari nie dah selesai 2 event kat Teluk Intan, Cuaca Kat Teluk intan kali dah berapa ok Hujan dari awal pagi sampai laa ke malam. Semua keje Selesai dan tunggu masa untuk post. Program asah mata x dapat buat kat teluk intan disebabkan cuaca x menentu.. yang sempat gi pon menara pisa malaysia. Sempat gak laa try2 naik . Balik malam tadi pon hujan dari Teluk Intan sampai laa ke KL hujan x berenti2.. dalam on the way balik ikut jalan kampung macam seronok pulak lepas tu .. Dengar lagu yang dah lama aku x dengaq.. bila dengar jek lagi terus rasa mcm tribute masa zaman budak2.. "Sayang semuanya sudah Terlamat" lagu shidee. Mana x bila dengar automatik teringat time-time budak2. Bila ingat jek zaman budak2 mula laa teringat kampung,dah lama x balik dah lama x jumpa mak ayah, dah masuk 9 bulan x jumpa mak, Insyallah kalau ade cuti panjang balik laa kampung nanti.

Congrat Nazri korang dapat gak projek Tasik Banding,Perak. Hope kalau projek tu siap boleh laa g jalan2 kat Tasik Banding.Semalam Nampak kat News TV3 terus call dia.. Congrat sekali lagi untuk Nazri & chairman of MK Land Holdings Bhd, Tan Sri Mustapha Kamal Abu Bakar .


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net