THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 25-Jul-2007 15:23 Email | Share | Bookmark
The Reception Athirah Bt. Tan Sri Dato' Seri Sanusi & Amir ,PWTC

Putra World trade Centre, Kuala Lumpur
Dewan Tun Abdul Razak
Atirah
this call
Tradisional
from
Minang kabau
 
dibawa khas dari pagar ruyong
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


*Tan Sri Datuk Sanusi Junid he speaks during PWTC *




Sebelum Join Candidsyndrome dulu selalu masuk web http://www.candidsyndrome.com hari-hari view sebab nak tengok gambar yang saifulnang upload.. kalau x de yang baru pegi kat photoblog saifulnang. Waktu sebelum jadi wedding photographer teringin jugak nak jadi wedding photographer ingatkan semua tu cuma mimpi jek.. Alhamdulilah jadi jugak Wedding Photographer sekarang nie. Nak jadi wedding photographer yang terbaik bukan satu benda yang mudah memandangkan sekarang nie semua orang boleh ambik gambar dalam kebanyakkan tu laa akan timbul satu persaingan, semua orang ada strategi masing2,strategi yang tersendiri. Yang terbaik duduk laa kat atas kalau yang x terbaik tuu ada laa rezeki. Kalau kita bagus orang akan Hired kita bila dia teruja dengan hasil keje kita dan tak semestinya orang yang x terbaik tu akan duduk bawah sampai bila2 kalau ada usaha sure laa dapat ganjaran dia. Kat negara luar photographer nie dianggap golongan yang professional kalau dibandingkan diMalaysia buat masa nie.. ade lagi yang tertinggal sampai pernah orang tanya saya "Boleh ke adik tampung rezeki dengan ambik gambaq nie" tu baru lagiii kira ok laa mana laa tau satu ari nantikan nak kawin dengan anak sesapa masuk minang jek bapak dengar bakal menantu keje ambik gambar terus reject.. apapun rezeki tu ada dimana-mana

Masa view web candidsyndrome ade laa tengok entry Aliyah bt. Tan Sri Datuk Seri Sanusi Junid & Shazlan b. Dr. Abd Rahman,PWTC nampak macam best wedding minang kabau waktu tu laa timbul aku teringin sangat nak ambik gambar wedding macam tu, bila dah join CS duk tunggu bila laa ade lagi Wedding macam tu, Duk tunggu bila anak Tan Sri Datuk Sanusi junid nak kawin lagi nie.. Dalam duk tunggu alhamdulilah CS dapat lagi shoot untuk anak Tan Sri dari nikah sampai laa reception. Yang paling best dapat jugak saya ambik gambar dah lama duk teringin nak ambik dapat jugak last..

for more images click this link http://udeyismail.com/simpleviewer/atirah/index.html


UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical

OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafar


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net