THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 6-Aug-2007 17:13 Email | Share | Bookmark
acheh after 3 year





Awal pagi Sabtu dalam pukul 4 pagi ke Hulu langat dekat dengan air terjun plan yang pelik bila dah boring sangat tak tau pe yang nak buat.. cadangnya nak tidor dalam keta bila sampai sana.. sampai kat hulu langat dengan sunyi x de lampu langsung.. nak keluar dari keta mcm x berani pulak. So tidor la dalam keta keesokannya terus bangun mandi. Awal pagi tu tunggu target tapi target x de yang keluar terpaksa laa balik ke kl. dalam balik kl badan rasa mcm x sedap. pening pale.. sampai laa semalam dari awal pagi sampai laa malam terbaring rase mcm x boleh bangun, terpaksa ambik MC semalam..jiran sebelah tegur apsal muka pucat.. gelak jek.. sampai skrg badan mcm kureng skit mcm nak kena sambung MC untuk satu hari.. bila kaki jejak tanah jek mula mcm pening.

Insyallah 26 Disember 2007 saya akan berangkat ke Acheh, Indonesia bagi hari peringkatan 3 tahun selepas tsunami. Kalau semuanya ok dari segi kelengkapan perjalanan ke acheh akan berjalan. Acheh selepas 3 tahun nie adalah sebahagian dari Assigment saya nanti. Hope tak akan jadi benda yang pelik masa hari tu.. mintak tuhan jauhkan semua tu nanti . Dalam hati nie memang x sabar-sabar nak jejakkan kaki kat Acheh dah ready nak kesana. Kemungkinan saya g sorang atau berteman nanti.. nak pegi sorang takut jugak sbb mana laa tau kena sembelih dengan orang sana.. dapat jugak minat photographer luar join skali dalam assigment tu nanti.. dia cakap confirm nak ikut assigment nie.. nak tau sapa kena laa tunggu nanti. Harap-harap 26 disember nanti saya akan sampai kat sana.. doakan saya k

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical

OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafar


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net