THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 27-Aug-2007 01:03 Email | Share | Bookmark
Azad Tan Sri Datuk Ariffin & Kartina Sobri

gallery
the preparation
pool
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

photographs by udeyismail


" Merdeka March Tentera Darat 2007" photographs by : udeyismail

Dekat-dekat merdeka nie banyak betoi Wedding.. Cuti sekolah pulak belum habis lagi jadi wedding plak bersusun kat sana sini.. bagi yang nak wat wedding.. lepas nie dah masuk bulan puasa kena guna betul2 masa yang ade nie.. kalau dah masuk puasa x de laa aktiviti pape.. mcm kaum lain contohnya cina.. bulan depan bulan yang x de nasib bagi apa yang diorang percaya laa.. bagi kita pulak bulan 9 nie bulan baik.. bulan pahala untuk buat amal dan kebajikan. Bagi yang nak wat sedekah tu niat la daripada sekarang nie.. ade jugak orang lain gunakan peluang bulan puasa nie untuk cari duit poket lebih contoh mcm meniaga.. sure laa akak-akak dengan mak cik yang duk tengok fotopages saya nie.. x lari dari business jual biskut raya kat office betul x.. promosi plak nanti berlambak-lambak kat fotopages.. masuk jek fotopages penuh jek dengan iklan kuih raya ,boleh tergugat jugak iman nie bila tengok kuih tu mcm sedap.. apepun harap semua dah ready nak sambut merdeka dengan bulan puasa nie.. bagi yang rancang untuk wedding lepas raya nie plak.. kena laa ready ape yang patut, repair rumah laaa mcm-mcm laa.

Minggu nie Sekali lagi saya mintak maaf tak dapat upload untuk next entry sbb fotopages nie x leh update.. apa yang kena pada saya mesti semua kenakan.. so sekarang semua dah ok dapat laa kita sambung untuk next entry


UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical

OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafar


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net