THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 14-Aug-2007 17:29 Email | Share | Bookmark
Photo Selection



Finally dapat jugak upload gambar untuk minggu nie.. pelik apsal laa fotopages dalam minggu nie x leh nak upload gambar.. bila upload jek x lepas semua. Start hari nie semuanya dah ok.. gambar pulak banyak yang nak kena upload kat blog nie..


photo by : udeyismail


Selection photography for Prof Ungku Aziz blog

Gambar anak orang asli yang berlari dalam hujan nie aku ambik awal tahun nie.. nie kira lucky shoot yang aku dapat waktu hujan. Gambar nie la dapat selection untuk Malaysia 50 year (Merdeka).Inysyallah kalau x de pape ade la gambar tu kat mana2. Benda yang yang datang tu x di jangkakan?.. mata kena tajam dengan apa yang jadi kat keliling kita nie.. lambat x dapat kalau cepat dapat laa.. time tu pulak hujan, dan bukan senang nak ambik moment time tu.. Alhamdulilah menjadi jugak laa .. nie kira lucky shot. Gambar yang budak2 berlari kat tengah sawah tu (anak buah) waktu aku balik kedah, time bawak anak-anak buah jalan2 keliling kampung.. gambar tu jugak jadi pilihan ade hamba Allah x berani bgtau .. kalau keluar nanti aku bgtau laa kat semua.. gambar untuk blog pasal Merdeka untuk Prof ungku aziz.. pada sesapa yang berkenaan aku izinkan untuk ambik gambar kat atas tu . Gambar tu mungkin korang semua dapat menilai apa yang ade dalam gambar tu.. aku hanya dapat feel bila benda yang aku dapat.. rase puas bila dapat bawak balik ikan besar.


UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical

OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafar


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net