THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 14-Aug-2007 19:34 Email | Share | Bookmark
The Solemnization Putera Rizal & Idora , Taman Melawati

blue sky
preparation food
family potrait
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





anak-anak yatim cenderung balai


kami masih lagi memerlukan sukerelawan

Dapat call dari mak long.. dia ingat hari sabtu & dengan ahad ade majlis berkhatan kat Rumah anak-anak yatim Cenderung balai.. Terlupa pulak sebelum nie mak long dah ingatkan.. Mintak maaf banyak2 kat mak long sebab x dapat join dan ziarah semua adik2.. dapat laa tengok diorang kena usang dengan orang kampong.. kalau tarikh tu x de wedding rase memang melekat kat sana.. Insyallah program amal nie saya akan buat lagi dalam bulan puasa x lama lagi.. kali nie program berbuka puasa dengan adik-adik kat sana.. memandang kan x de sesapa buat wedding bulan puasa jadi free bulan puasa nie.. bagi yang berminat untuk join boleh laa contact saya.. segala persiapan akan diatur dan isu tempat tinggal x de masalah.. rumah disediakan dan x perlu bayar semuanya percuma.. dalam bulan puasa nie saya akan aturkan aktiviti untuk adik2 kita kat sana..

Sebelum nie saya pernah citerkan pasal Adik-adik kita yang duduk kat Rumah Anak-anak yatim.. So bagi yang nak merasa apa yang buat kami nak lagi ke sana,. Kena la join group kitorang nanti.. Kami jugak mengalu-alukan sumbangan dari semua.. kalau dapat buat sumbangan dari awal lagi.. kira ok.. sumbang x semestinya dari segi duit.. korang semua boleh sumbangkan tenaga dengan kami nanti.. kalau sesapa yang nak buat sedekah dalam bulan puasa disilakan.. Kami bukan mencari nama kami tolong kerana niat kerana Allah.

Peluang masih lagi terbuka bagi sesapa yang nak jadi sukarela dengan kami,, dalam bulan puasa jom laa kita buat amal untuk anak-anak yatim nie.. sekali lagi saya ingatkan untuk semua yang nak join atau bagi sumbangan boleh emailkan pada saya dan telefon terus. Kalau korang pergi tempat nie saya rasa akan buat korang nak datang lagi.. sebab ade keunikkan yang tersendiri.. so tak boleh cakap apa yang ade kat sana…datang sendiri dan rase sendiri.

Insyallah X lama lagi saya akan tulis citer pasal mak long.. siapa mak long ? dalam rumah anak2 yatim tu.. Mak long nie salah sorang Owner rumah anak-anak yatim tu.. dia laa tukang masak,tukang basuh baju dan everything semua mak long buat tanpa bantuan orang lain.. Bayangkan mak long bangun awal pagi tiap2 hari sediakan sarapan untuk 40 org har-hari.. untuk citer penuh pasal mak long kena laa tunggu next entry..

For more infomation please click this link http://udeyismail.wordpress.com

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical

OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafar


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net