THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 5-Sep-2007 01:47 Email | Share | Bookmark
The Reception Idora & Putera Rizal, Taman Melawati, Kuala Lumpur

 
Signboard nak ke rumah idora
bukan kat stesen bas
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://shw.fotopages.com/15760662.html
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Putera Rizal & Idora Baharuddin :

Finally upload jugak walau dalam keadaan sibuk sekarang nie.. bulan puasa pon dah nak masuk so orang melayu semua rehat plan2 nak wat wedding kena pikir pasal puasa. Rasenya kalau x silap idora dengan Putera rizal dah ke paris x sempat laa nak tengok I upload gambar u nie. Idora & putera rizal couple yang pertama sekali aku dapat dengan 5 Majlis, Mukhriz cover 2 dan aku plak cover 3 event untuk sebelah idora. Semua pond ah selesai so idora dengan putera rizal dah boleh pikir pasal honeymoon kat paris


*Unaizah hanum obaidellah, Ijazah Sarjana Sains Komputer, Universiti Malaya*

Semalam lepas habis keje aku dari rawang terus balik rumah tukar baju terus ambik star dari stesen cempaka ,lepas tu tukar plak train kat masjid jamek ambik train ke UM . Thank angah sebab ambik aku semalam.. bukan ape malas nak drive tau laa waktu puncak nie jalan sure la jam disebabkan nak lari dari sesak terpaksa guna public transport. Masa waktu pagi lagi ezat dah ingatkan n Tanya aku “ udey ko jadi datang x UM hari nie”. Sampai jugak aku petang semalam kat UM. Buat pe kat UM ?.. aku kat UM sebab nak tunaikan impian unaizah.. “ Unaizah dari awal tahun lagi teringin sangat nak aku ambik gambar dia masa konvo.. akhirnya sampai jugak cita-cita dia .. memang lama gila laa duk teringin.. Siap ezat dah banyak kali ingatkan aku konvo unaizah. Ezat aku ingat pe yang ko bagitau aku cuba sedaya upaya free kan masa aku untuk korang dan nasib baik laa time tu waktu aku dah nak habis keje kira rezeki korang laa. Hope nanti kalau dah kawin sampai laa ade anak jangan lupa bagitau kat anak-anak korang k.. lagi satu kalau dah nak kawin ko tolong ingatkan aku ezat mcm mana ko ingatkan aku konvo unaizah.. Insyallah kalau ade masa kita lepak warung k. TQ belanja aku kat littlepenang k.. Untuk Unaizah Congrat n gud luck for ur next destination dan insyallah kalau ade umur panjang kita jumpa lagi ,kalau dah ke UK bagitau k


The ONLY OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafari

The ONLY Official Photographer Team for "Merdeka Rasaksa" in conjunction of the celebration of 50th Anniversary of Malaysia Independance. Assigned by The Malaysia Government


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net