THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 28-Aug-2007 20:22 Email | Share | Bookmark


photographs by udeyismail

Untuk minggu nie Kami CS Team diberi kepercayaan sebagai official photographer Merdeka 50 kat Stadium Merdeka. Bermula dari pada malam nie sampai laa malam ambang merdeka kat Stadium Merdeka nanti.. Event nie yang paling terbesar kat Malaysia dan besar kemungkinan dah x akan buat lagi kat Malaysia kalau nak buat pon tunggu 50 tahun lagi la.. untuk semua boleh laa bawak anak-anak g sana nanti. Tunjuk kat anak-anak sikit lepas nie anak-anak dah x dapat peluang nak tengok lagi Merdeka 50.

Bulan Puasa pon dah dekat so dah kena planning untuk projek amal untuk anak-anak yatim tarikh pon belum letak bila yang dapat nak pegi.. Kemungkinan yang akan pegi ramai jugak laaa ade yang buat pertanyaan ikut email dan ade jugak telefon.. Bagi student-student Luar yang balik cuti kat Malaysia pon Join sekali dengan kitorang , Thank Taufiq dengan kamarul info dari sini sampai jugak kat jerman, Balqis dengan khairul Dari Japan balik Malaysia sebab bercuti.. sedih plak dengar citer korang x dapat balik raya dah 3 thn. Terima kasih jugak kat akak-akak yang rajin buat kek untuk adik-adik kita nanti.Pada geng2 morocco pe citer korang ade berani nak join kitorang nanti, Sampai jek jangan lupa SMS k. Insyallah Lepas sahaja Big Gathering Sekolah photography candidsyndrome benda nie akan berjalan lancar. Dalam Awal Bulan Puasa nanti photo documentary dah nak start, apa tajuk dia korang kena tunggu laa nanti.

Merdeka March 2007, Tentera Darat Malaysia : http://udeyismail.wordpress.com

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical

OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji JaafarView complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net