THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 23-Sep-2007 17:55 Email | Share | Bookmark
Seminggu lagi

 
 
 
 

Malaysian independent Short film : http://www.flickr.com/photos/udeyismail [/saiz]


photojournalism ( AIR ASIA ) : photographs by : udeyismail




[size=9]Couple Potraiture : Coming Soon


Lagi seminggu dah nak g chenderung balai semua pon dah siap sedia.. Semalam sibuk pegi ambik barang yang nak bawak ke sana.. jumpe orang nak ambik barang yang diorang pesan untuk bagi kat anak-anak yatim.. Bangun awal pagi ke Melawati kena ambik baju ingatkan baju sikit jek rupe2 penuh keta aku dalam perjalanan balik tu kena plak tahan polis kat keramat may be dia nampak pelik kot sbb dalam keta ade banyak barang.. Alhamdulillah x de saman yang keluar.. baik abg polis tolong ingatkan aku “adik lesen dah nak mati berjaga2 skit” x ingat langsung lagi 3 hari lesen dah nak mati.. Abg polis Tanya “semua barang nie adik pakai sendiri ke “.. kalau banyak mcm nie saya sorang nie memang x habis laa kan.. bagitau dia barang2 semua nie bukan hakmilik saya, barang semua nie nak sedekah untuk anak2 yatim.. apepun terima kasih sbb tegur.

Bila balik dari Melawati pulak dapat satu call suruh pick up barang lagi.. alhamdulillah murah betul rezeki adik2 kita . Lepas simpan barang terus ke Petronas gombak.. boleh tahan jugak barang2.. dengan gula,tepung,susu,biskut & Beras sampai dah x leh sumbat masuk dalam keta.. beras 10 kampit x dapat masuk dalam keta n dah bagitau saya akan ambik kat rumah diorang nanti.. pepun doakan semoga apa yang kami buat nie diberkati Allah . Terima kasih Mas,arip,apeace dan lain2. Dan saya nak bagitau sekali lagi bagi yang berminat nak join kitorang ke chenderung balai amat2 dialukan k.. dan program nie jugak buat pertama skali saya ajak semua ,sebelum nie aktiviti2 nie bergerak secara kumpulan kecil..

UPDATED : Birthdays Nisa SS4 Kelana Jaya http://udeyismail.wordpress.com


UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical

The ONLY OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafari


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net