THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 25-Sep-2007 11:18 Email | Share | Bookmark
The Reception Putera Rizal & Idora, Marriot Hotel Kuala Lumpur

Preparation
Marriott hotel
ready
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 







The Reception Putera Rizal & Idora Baharuddin, Marriot Hotel Coming Soon http://udeyismail.wordpress.com

Dari sekarang nie semua orang sibuk kat off Apply cuti awal.. nak bercuti panjang balik kampung dengan semua family,jumpe sedara mara kat kampung..ade yang ambik sampai 1 seminggu dan ade jugak apply sampai 2 minggu raya sakan laa .. Bagi aku sekarang nie dah kena stand by prepare beli ape yang patut.. pasal diri x pikir sangat yang fikir barang-barang yang nak dibeli untuk family.. kena beli baju untuk adik.. adik pesan nak baju nie laa.. nak kasut tu la.. disebabkan adik abang kena laa korban.. yela dulu2 masa kecik2 bukan semua kita nak dapatkan.. maklum laa bukan anak orang yang senang time tu.. kadang2 sampai x pakai baju baru terpaksa pakai baju lama.. nak baju baru harapkan akak yang dah keje.. nak mintak dekat ayah.. takut kena marah.. dekat mak laa tempat mengadu.. Anak laki rapat dengan mak benda mcm nie biasa laa kan.. bila cakap jek dengan ayah.. ayang jeling mata besa2 aku terus tunduk kepala cabut g kat belakang mak . Waktu tu mana laa kita pahamkan.. mak ayah nak cari duit 2,3 ringgit bukan senang kena keje kuat.. dan Mak ayah x pernah berkira dengan anak-anak.. kalau mampu beli kalau x mampu x payah beli lain hari beli.. Alhamdulillah sekarang semua dah berubah.. kali giliran abang pulak untuk adik2.. bagi laa apa yang diorang nak.. tapi ade batas manjakan adik2.

Lepas jek dari Raya Orang dah mula sibuk untuk benda lain.. macam2 nak kena buat .. sama laa dengan Wedding photographer lepas nie semua kembali bertugas balik.. Bulan puasa nie semua photographer Melayu Period hehehe.. So bagi semua kat luar sana tu.. boleh laa start cari-cari photographer.. nak ingatkan jangan lelambat buat pilihan..k kalau x dapat melepas.. kalau betul email jekk.. Jangan malu bertanya dan jangan takut disbabkan korang tengok BOLD text kat bawah tu.. Malu bertanya sesat dijalan k

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical

The ONLY OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafari


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net