THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 26-Sep-2007 19:07 Email | Share | Bookmark
Special : Couple Potraiture Umie & elliq : Ejat & Unaizah

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Special Potraiture : Ezat & Unaizah photographs by : udeyismail









Satu Hari kalau x tekan shutter kamera memang x boleh duduk..ade jek benda nak buat.. kalau terlampau boring sangat sampai sanggup ambik gambar semut2 kecik.. yelaa nak hilangkan gian tu.. kalau x tekan leh jadi x betul.. dalam otak pikir pasal gambar.. Maklum laa dalam bulan puasa nie.. dan bulan puasa jugak bagi satu penghalang untuk kita g ambik gambar.. orang x kan cakap bulan puasa mana boleh ambik gambar..

Kali nie Entry untuk 2 couple nie.. Ezat & unaizah.. ezat dah tanam niat kalau dia kawin dia nak aku shoot dia.. Insyallah ezat kalau ade umur panjang x sakit ke ape ke.. ko kawin aku ambik gambar.. Umie & ellaq pulak lain citer.. umie yang sekarang lecture kat Limkokwing University cyberjaya dan ellaq pulak PTD.. lepas raya nie dah kena terbang g chile pulak.. eliq tengah duk pujuk umie suruh beli L lens untuk dia.. tengok muke dah tau memang muke kempunan tu.. Ezat & unaizah thank sbb belanje buke puasa kat Kelana Seafood.. lepas jek dari tu dapat offer dari unaizah plak.. murah rezeki bulan puasa nie.. next turn plak tunggu elliq belanje buke puasa plak.. eliq kalau balik dari chile jangan lupe aku..

Untuk entry minggu nie x de yang special sangat.. insyallah lepas dari balik chenderung balai nanti ade laa.. mb lain sikit.. memandangkan dh lama x ambik PJ (photojournalism) punya Assigment kena laa tunggu balik dari Chenderung balai nanti.. dah x sabar lagi nak buat Assigment Photojournalism.. Balik Dari raya nanti Lain Entry laa pulak.. sebelum sibuk dengan wedding photography.. aku akan publish semua artwork yang ade.. harap semua bersabar dengan entry2 yang akan datang nanti .. kalau sesapa yang teringin nak dapatkan gambar mcm diorang kat atas tu.. pe tunggu lagi

NEW : The Reception Putera Rizal & Idora Baharuddin, Marriot Hotel, KL http://udeyismail.wordpress.com

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical

The ONLY OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafari


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net