THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 30-Sep-2007 15:57 Email | Share | Bookmark
Coming soon


photographs by : alynn saripuddin Oxford Brookes University (UK)


keep running my dear brothers..for the glory of self-satisfaction and sense of achievement


me in a peaceful surrounding




kadang-kadang kalau terlampau happy saya boleh jadi mcm2 photo by : sapexoxo


continuing my journey from the despo petrol pump.. photo by : sapexoxo


umm..let me think of the directions u were asking about..


coming soon .. anak-anak yatim chenderung balai, Teluk Intan Perak photo by : udeyismail

Alhamdulillah semuanya berjalan lancar dengan baik dan teratur.. Majlis bersama anak-anak yatim chenderung balai satu program amal untuk bulan puasa tahun nie..Insyallah dimasa akan datang program macam nie akan diteruskan ke destinasi lain pulak.. masih dalam perancangan.. Insyallah berkemungkinan akan diadakan di rumah anak-anak HIV..Apa yang kurang akan diperbaiki nanti. Satu program yang seronok bagi bulan puasa nie.. happening giler.. tak tahan nak layan adik-adik2 kat sana.. hari last berat hati kami nak tinggal diorang.. nak2 pulak bila kami tanya.. "adik balik kampung x raya nie".. bila tengok air muke.. mcm sebak ade yang x dapat beraya dengan family.. hidup bergantung dengan mak long, Mak long tempat bagi diorang untuk luahkan perasaan.. bagi yang balik tu.. tah bila mak dengan ayah nak ambik dan ade yang berharap mak & ayah datang jemput dan ade jugak bila kami sebut pasal kampung muke dah berubah.. ade perasaan yang terpendam yang x dapat diorang luahkan.. biar x de mak & ayah daripada ade mak & ayah.. perit hati.. mcm tersiksa.. Insyallah Enty penuh saya akan citerkan selepas nie... harap semua bersabar dengan citer2 kami yang akan datang..

Terima juga untuk semua yang menjayakan program amal nie.. terima kasih atas sumbangan anda semua..Terima kasih untuk warga SFCS & Saifulnang yang banyak memberikan sokongan.. hanya tuhan yang dapat membalas apa yang anda buat untuk adik-adik kita. Dan sekali lagi saya sebagai wakil rumah anak-anak yatim chenderung balai ingin sampaikan salam kepada semua.. TERIMA KASIH

Photo documentary Coming Soon http://www.flickr.com/photos/udeyismail

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical

The ONLY OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafari


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net