THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 21-Oct-2007 18:36 Email | Share | Bookmark
Puasa dah,Raya pon dah!!

my nep
thank to bataih ban sbb jadi tripod
buli.. tu kelebihan abang
 
 
 
Tunggu next Entry

All image Taken by : udeyismail

Akum wbt sekali lagi kat sini saya nak ucapkan selamat hari raya Aidilfitri untuk semua memandangkan sambut raya sebulan sebelum masuk ke bulan baru.. dan sekali lagi jugak saya memohon kemaafan jika ade terkasar bahasa dengan korang semua kat sini.. Thank atas ucapan korang semua.. ade yang sms,ada yang hantar kad raya pon ade dan ribuan terima kasih jugak untuk anda yang diluar dari malaysia ,terharu jugak ade jugak orang jauh yang ingat saya.. Thank sebab susah2 call dari jauh masa diorang call tu,,diorang dah raya dah kat sana.. Insyallah kita jumpa kat Malaysia nanti.. mintak maaf laa kat semua x sempat nak reply sms dari korang semua..kadang ade yang call x dapat maklum laa kan duduk area kampung nie susah laa sikit nak dapat call, network sentiasa busy.





Puasa pon dah,raya pon dah.. so lepas nie kena sambung keje seperti biasa balik.. ade yang balik KL poket kosong tu.. jangan sedih penuhkan balik poket korang tu mcm biasa balik.. letih kena hulur kat kampung pon terasa lagi nie.. tapi nak buat mcm mana dah biasa kan.. Masuk bulan baru nie.. orang pon dah lepas bajet untuk raya dan ade jugak lepas raya orang dah pikir pasal bajet untuk wedding plak.. sama laa mcm saya nie... wedding photographer.. Tempoh Period photographer dah pon habis.. Dah mula busy dengan jadual laa nie.. Bagi yang baru nak plan tu Insyallah ade lagi tempat anda semua.. So kena laa rajin2 bertanya dan rajin2 jenguk Candidsyndrome.. Jangan malu bertanya kalau nampak orang tu.. lain mcm.. Cuba Ringankan Tangan dan mulut. Tangan tu YM ke ?.. Mulut tu.. Telefon.

Untuk Next entry ape yang saya buat 1 minggu kat kampung kena tunggu saya upload laa nanti.. ade benda menarik yang nak saya kongsi dengan semua orang kat sini.. disebabkan penat x hilang lagi.. terpaksa laa lain masa untuk saya ceritakan.. dalam TV ade cakap JANGAN KEMANA kena tunggu k.. http://www.flickr.com/photos/udeyismail

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical

The ONLY OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafari


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net