THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 29-Oct-2007 16:54 Email | Share | Bookmark
Terima kasih Kerana menunggu

jump
down
get it
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

photo documentary "Pongsun" Photographs by : udeyismail


photo documentary "Pongsun" Photographs by : udeyismail


Girls having fun. Kredit tu UNISEL photographs by : udeyismail


"research & tips for teeth care" Photographs by : udeyismail








photo documentary "Pongsun" Photographs by : udeyismail

First sekali nak mintak maaf untuk semua.. sebab ambik masa yang lama untuk upload gambar baru.. sorry disebabkan masa dan aktiviti yang padat x dapat nak upload dengan cepat.. tapi walau sibuk mcm mana pon tetap kena buat. Mesti ade yang hari-hari masuk sbb nak tengok pe udeyismail upload untuk hari nie.. kalau x de pape tu jangan laa kecewa.. benda baru tetap ada untuk nak tunjukkan untuk semua kat sini. Sekali lagi nak mintak maaf pada yang invite ke rumah terbuka minggu nie dan minggu lepas.. Saya x dapat datang ,sibuk dengan jadual.. Dah mula sibuk dengan tugas sebelum nie..

Kenapa suka ambik gambar orang? Soalan nie ramai jugak yang bertanya kat saya kenapa sll sangat ambik gambar orang. nak tau kenapa sbb saya suke capture benda tu..sebenar subjek yang ade human nie.. buat rase feel tahap yang melampau.. Capture all moment bout human. Dan sebelum nie saya pernah bagitau "I love photojournalism & Wedding photojournalism" tapi saya akan buat benda yang sama jek.. kalau boleh semua nak mencuba nak jugak tambah ilmu yang lain jugak. tak tau laa kenapa special sangat kalau ambik gambar Human nie.. So kalau kalau korang jadi saya cuba laa ambik gambar tengok dan rase apa yang saya rasa atau cuba jadi manusia yang kena ambik gambar (memang dah manusia)..

Thank untuk Semua Pelajar UNISEL yang ujurkan program di kampung orang asli pongsun..Hari ahad tu sebenar ke kampung hanya nak pegi jalan2 dan x terpikir langsung nak dapatkan gambar ,kira rezeki laa dapat ambik gambar time 2 dan dapat join semua orang kampung.. Orang Asli x mcm dulu lagi bila tengok Kamera semua dah cabut lari sekarang dh x bila nampak kamera masing-masing dah buat x tau macam perangai yang saya jumpa kemungkinan diorang dah x kisah sebab dah kenal sape saya sebelum nie.. dah pernah tengok . Insyallah untuk assigment "Taraf pendidikan Orang Asli" untuk photo documentary saya akan kongsi dengan semua.. x lama lagi so kena tunggu ape aktiviti yang saya buat kat sana..

Untuk Gallery sila klik link nie : http://www.flickr.com/photos/udeyismail

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://www.udeyismail.com
YM : student_critical

The ONLY OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafari


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net