THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 28-Nov-2007 05:06 Email | Share | Bookmark
Akan datang


Gambar tiada kaitan dengan memana pihak BERSIH atau kotor photographs by : udeyismail

Akum semua.. untuk minggu nie sure aaa ade yang masuk blog nak tengok udey dah update gambar ke belum.. Bila Masuk ade pulak entry yang lepas2.. Sure laa ade yang duk tunggu entry baru. Kalau ade yang pikir lepas nie udeyismail dah berenti upload gambar tu.. jangan salah k. Selagi duk ada nie.. sure x kan berenti nak update gambar. Sekali lagi saya minta maaf untuk minggu nie dan minggu nie lepas x dapat nak update ape yang recent work.. Biasa laa bulan nie dah start sibuk nak2 bulan bulan depan bulan 12 nie.. memandangkan cuti sekolah nie.. ramai laa orang ambik kesempatan wat wedding masa cuti sekolah. Kalau sesapa yang ade anak-anak ke bawak laa anak-anak jejalan makan angin. Waktu Zaman saya dulu x pernah merasa mcm budak-budak sekarang.. Waktu sekolah banyak habiskan masa kat kampung jek.. aktiviti kerap dan wajib kat kampung Terjun sungai.. mana laa mampu nak g sunway .. pepun kat mana kita lahir tu x penting.. janji dapat sama kebahagiankan.

Sesapa yang tengok gambar kat atas nie.. jangan salah paham k.. nie bukan program cuci memana.. sebenarnya selepas nie dan sekarang nie saya tengah buat satu pembaharuan sikit.. pe pembaharuan tu kita kena tengok apa yang baru dan ape yang udey duk sibuk2 bersih tu.. mungkin lepas nie ade banyak kelainan daripada yang sebelum nie.. Insyallah kalau semua dah ok.. saya akan bagitau ape yang baru 2.. tapi reramai kena tunggu laa nanti k.



UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
udeyismail@yahoo.com
Http://udeyismail.wordpress.com
YM : student_critical


The ONLY OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafari



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net