THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 17-Dec-2007 20:05 Email | Share | Bookmark
Terima kasih RANtai 2007









Thank untuk semua crewz rantai yang banyak membantu kami dan bagi peluang untuk kami exhibit semua portfolio kami kat rantai.. Event rantai untuk kali nie memang boleh dianggap event yang happening sangat2. Dapat sambutan dari orang ramai.. sampaikan red banglo tu mcm tin susu f&n x muat nak masuk. Ade yang berkampung kat situ dari mula sampai laa habis event.

Thank untuk semua yang datang Rantai 2007.. Mintak maaf kalau korang g sana saya x de.. kalau x de tu ade laa tugasan yang perlu diselesaikan.. ade jugak ex-client yang datang bagi sokongan.. Terima kasih bebanyak. Insyallah plan tahun depan berbeza sikit dengan tahun nie.. pilihan tema kali nie.. banyak ke KIDS.. untuk rantai 2008 nanti.. lain cerita laa skit.. pepun kena laa tunggu untuk exhibition tahun hadapan

Terima kasih skali lagi untuk Razaklatif,Aizzuddin,Rahmanroslan,limpahruah,Kusut,84cute,lomokids,bangkit,jojo,man,maisara,kukubesi dan semua crew rantai 2007.. Jumpa lagi 2008


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net