THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 14-Feb-2008 17:57 Email | Share | Bookmark
Photojournalism Lunar Chinese New Year








Buat masa nie aku duk bercuti tu sbb x de gamb.. tau2 laa kat kampung x de kemudahan yang cukup sangat. Esok Dah mula isi baju dalam beg nak gerak balik ke KL.. Baru semalam dapat tau Parlimen secara rasmi dah pon dibubarkan dan waktu mcm nie aku x sabar nak tunggu.. lepas tu orang semua sibuk dgn mengundi.. sebelum PM nak bagitau pasal bubar parlimen.. aku dah set mana hala tuju waktu pilihraya.. kali dapat jugak peluang nak buat gamb waktu pilihraya.. sebelum tahun-tahun lepas belum jadi photographer lagi..plan pon dah ade cuma tunggu waktu dan masa sahaja. Dari sekarang aku dah mula terbang tinggi.. betul pe cakap Tuan Guru Saifulnang.. Kita kena percaya bahawa kita akan terbang tinggi satu masa nanti..

Alhamdulillah dapat lihat dari peringkat ke peringkat.. Kat sini aku nak bagutau.. yang sebelum nie korang x pernah tau.. buat masa skrg aku dah pon bergelar jurugambar sepenuh masa.. hehe.. Awal Bulan Januari dah letak jawatan.. Memula tu rasa takut nak buat keputusan nak tinggalkan kerja sebenar.. pikirkan aku laa sendiri penentu masa depan diri sendiri.. nak atau x.. lepas berenti keje nie kena keje kuat utk hidup.. Seronokkan kalau kita buat keje yang kita betul2 minat.. x de tekanan dan relak masa berkerja.. Insyallah aku kena keje kuat laa bagi yang terbaik utk semua orang..

Buat masa sekarang nie.. kalau ade masa luang tu.. ade benda yang nak dibuat. Dalam bulan nie banyak fokus pada Wedding.. kalau waktu hari berkerja tu.. ade masa pegang kamera g wat assigment untuk photojournalism skit.. pape pun tunggu laa recent work nanti.. nak lebih lanjut pasal recent work photojournalism gie kat sini http://udeyismail.wordpress.com


UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
Email : udeyismail@candidsyndrome.com
Official Website : http://www.udeyismail.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/udeyismail
YM : student_critical


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net