THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 24-Feb-2008 15:08 Email | Share | Bookmark
Recent Work : Election Fever

Malaysian General Election
Coming Soon
election fever
 
 







FOR MORE PICTURES http://udeyismail.wordpress.com

Semalam pagi x de wat pape sgt.. dan sebelum nie pon memang duk tunggu2 nak buat documentary pasal proses election kat malaysia.. kalau nie ikutkan sebelum nie nak jelajah kelantan dengan Terengganu disebabkan ada tugas yang kena selesaikan kat KL terpaksa laaa buat dekat KL. Awal pagi pon dah keluar dan pagi nie plak kena keluar awal pagi jugak.. Kadang sll keluar pun bukan berkerja dengan sesapa sekurang-kurang ade jugak latihan kalau mase free mcm nie.. Ye laa kalau ade "Passion" ape benda yang kte buat yang kte suka memang x de halangan.. bebas nak buat pape.. x de pressure sangat laa..

Kat sini saya nak bagitau.. kemungkinan saya nak teruskan kerja-kerja Humanity Work balik . Dah lama x buat kerja-kerja macam tu.. disini jugak saya alu2kan kalau sesapa yang berminat boleh laa email saya.. kat mana kita pegi? kena tunggu tempat yang sesuai.. bagi yang x dapat join tu.. sumbangan korang jugak diperlukan.. Kerja nie kte buat dengan ikhlas hati bukan paksaan.. naik nak tolong diorang2.. apepun leh la buat keputusan daripada sekarang

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
Email : udeyismail@candidsyndrome.com
Official Website : http://www.udeyismail.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/udeyismail
YM : student_critical


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net