THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 26-Mar-2008 18:09 Email | Share | Bookmark
Report : Wedding in CS Way by : udeyismail









Casual Portraiture Romi & Laila ( Coming Soon)

Wedding In CS Way

Akhirnya berdiri juga saya bercakap kat depan orang ramai.. nie kali bertama saya bagi talk untuk semua orang kalau dulu laa memang malu laa nak bercakap kat depan orang ramai.. bila dah sampai satu tahap.. kita terpaksa buang perasaan malu kita dan kongsi semua pengalaman kita untuk semua orang. Bila kita bercakap dengan apa yang kita minat insyallah tak de masalah untuk kita berdepan dengan segala keadaan yang ada kat depan kita. Memang sebelum nie saya ada perasaan malu nak bercakap.. bila saya berada dalam Candidsyndrome banyak benda yang berubah. Memula Gementar, Malu gak bila nak bercakap.. So pejam mata sekejap... tanam niat dalam hati terus lupa perasaan yang ada.. Takkan laa kita nak malu sampai bila2 kan.. Tapi best gak dapat jadi Cikgu time.. Baru aku rase.. mcm cikgu duk aajar anak murid.. kalau x cikgu mcm lecture laaa kan.. Pepun nie laa pengalaman aku jadi sorang Guru cuma x de bawak Rotan jek.. kalau bawak rotan lagi best laa..

Ok ucapan Terima kasih pada yang hadir pada hari tu.. Terima kasih kepada Anda semua yang sanggup datang dari jauh semata-mata nak dapatkan Ilmu.. paling Jauh hari tu Ariffin laaa sebab dari Miri, Serawak.. Pepun utk org miri Gud luck laaa sesama kita buat berubahan untuk berjaya.. kena keje kuat sikit orang miri.. dan ade jugak dtg dari selatan & utara sana.. Harapan saya untuk semua yang datang. Dari sekarang nie celik mata kita dan ambik kesempatan yang ada untuk berubah dari satu peringkat ke satu peringkat. Kalau saya boleh Buat kenapa korang semua x leh buat.. Tepuk dada Tanya Selera laaa kan. Nak berjaya mesti laa ada halangan.. so terpulang laa mcm mana korang semua nak lompat ke nak merengkak ke nak lepas dari halangan . Ambik Isi penting yang saya ajar dalam Wedding In CS way k.. Sebab Benda2 mcm nie mungkin jarang nak dapat.. bukan senang saya nak buat class mcm tu.. memang takkan datang selalu laa.. Wedding In CS Way nie berlangsung selama 2 hari.. Hari yang kedua nie best skit sbb Cikgu bawak Keluar g wat PJ (pendidikan Jasmini) . Kat Modul tu gak.. bagi yang sesapa hadir harap dapat belajar mcm mana kami (CS Photographer) dapat tengok dan capture gamb.. tu laa sya pernah cakap kalau ade masa free pegi2 laa asah mata tu.. kadang x leh paksa sangat.. setiap manusia nie ade kelebihan yang Allah bagi.. Tp kalau ade tu bagus laa.. Pepun Untuk Hari tu jugak saya ucapan kan Terima kasih pada yang tolong saya.. Thank utk Cik Ainiyah (HEP) Hal Ehwal Pelajar , Cikgu Tam, Cikgu Sapex (Pendidikan Jasmani), Mas,opy dan Piejan (Guru PIBG).. Dan x lupa juga pada En. Saifulnang yang byk bagi Tunjuk Ajar.. So pe lagi Jom Sukhumvit 1 kali


UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
Email : udeyismail@candidsyndrome.com
Official Website : http://www.udeyismail.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/udeyismail
YM : student_critical

The ONLY OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu’izzaddin Waddaula


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net