THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 27-Mar-2008 19:40 Email | Share | Bookmark
Notis




Penat dan Sibuk dengan Tugas masing2 Kali nie kami ambik keputusan g holiday beramai-ramai... Kedai kasi tutup sekejap.. Tapi Blog x tutup laaa.. nak update online dari bali nie... x kan nak close kan.. pepun jom horey!!

Perjuangan Belum Selesai

Pagi tadi sebelum nak masuk tido dah siapkan keje semua.. aku berjalan kat semua Youtube lepas tu plak stop kat satu video nie..Bila aku tengok aku dengar nada... mcm sebak rasa memang nak meleleh air mata.. dan sebelum nie aku pernah dengar sajak tu org yang pencipta sajak tu yang baca.. sebelum nie orang lain padahal yang buatnya dia la.. aku tengok sendiri secara automatik terfikir ape yang dia cakap tu memang betul dan tempat dengan apa yang jadi pada masa sekarang.. kat mana martabat kita.. bila org lain sentuh sensitiviti kita,kita akan melenting.. Memang sangat-sangat tersentuh.. mungkin aku terlampau feel dgn apa yang dia bagi sajak.. kat sini aku nak kongsi dengan korang apa yang aku tengok.. http://www.youtube.com/watch?v=kHUzSNMUSew&feature=related dan nilaikan sejauh mana perjuangan kita ... nak pikirkan


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net