THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 4-Apr-2008 14:08 Email | Share | Bookmark
Kanak-kanak Rebina

 





Hari nie sebab nak ambik gambar semua orang apply cuti.. hehe.. tunggu korang aku report kat Boss korang nanti.. hehe x de laa gurau jek.. lily ambik cuti half day sekali syok n laayan ambik gambar sampai terkandas.. dari half day ke full day. Dari masa kat Mid valley korang x caya.. kami nie kalau ambik gambar tau2 laaa..kan . Memang layan kalau kita ade Passion yang tinggi untuk buat sesuatu benda yang kita suka.. Smalam cuaca memang teruk siap ribut sekali... Pepun kami memang enjoy buat keje dengan korang semua nie.. Hari nie kami dapat kawan baru yeahh !!. Kalau nak lagi gambar korang tunggu lepas kami balik dari Bali hahahaha

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
Email : udeyismail@candidsyndrome.com
Official Website : http://www.udeyismail.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/udeyismail
YM : student_critical


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net