THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 15-Apr-2008 12:34 Email | Share | Bookmark
Recent Work : Bali

 
 
 
 









Kawasan gunung berapi Kintamani, Bali Indonesia

Bertolak dari KL nak balik kampung terpaksa keluar awal dalam kul 3.00 pagi dah kuar dari umah.. target nak sampai kampung dalam kul 7 pagi mcm tu.. tp x sampai target sampai kat tapah dah ngantuk.. dah ngantuk x kan nak terus drive takut gak so terpaksa berenti.. Sebelum bertolak ke kampung ade minum dengan Mukhriz & Sapex sbb nak transfer gambar jap.. Skali Lagi Say Congrat tu Mukhriz dapat Ke Abu Dhabi Esok.. Moqh Jangan Lupa Barang untuk aku k.. Bangga dengan ko .. Lepas nie Giliran aku pulak nak Fly ke Dublin.. dalam masa untuk planning nak ke Dublin ade bunyi2 dari UK yang tanya "Takkan datang Dublin jek Kot udey", Alang2 mai la UK" . Insyallah saya akan terbang ke Northern UK atas permintaan Ramai nanti... pepun utk org UK pe tunggu lagi... Email jek saya..

Untuk Gambar bali nie.. kena upload sikit2 x leh upload banyak2.. kalau tunjuk semua x best laa .. bagi korang tunggu jek.. jangan risau laa... hehehe.. nie sampai jek kampung macam rase nak demam pon ade .. mb perubahan cuaca kot.. kat Kedah nie.. cuaca mmg panas x ingat laa.. Untuk Orang KEDAH sekarang saya nak balik kampung.. nak TT jom

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
Email : udeyismail@candidsyndrome.com
Official Website : http://www.udeyismail.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/udeyismail
YM : student_critical


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net