THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 26-Apr-2008 17:22 Email | Share | Bookmark
Recent Work : Click a Child charity











Minggu nie ada masa untuk join aktiviti humanity work sebelum nie sibuk sikit dengan keje.. memula nak ke Teluk Intan .. balik pikir kat umah nak g Teluk Intan Sesorang mcm boring x de kawan.. sll benda2 mcm nie aku plan last2 minit.. tgh mengadap pc kat umah teringat plak kat budak2.. keputusan nak g tu 50-50. Sebelum nie aku nak wat Assigm pasal anak-anak yatim,Last ade kawan aku msg tanya nak join x g Behrang join diorang g umah anak yatim kat jambo sakti, Alhamdulillah laa ade jugak dapat buat gambar. Awal pagi keluar dari umah ke damansara berkumpul kat sana sebelum bertolak ke behrang.. Aktiviti yang diorang buat untuk anak-anak yatim tu boleh dipuji laa.. bukan sahaja dapat melawat diorang sekurang-kurang boleh bagi Ilmu kat adik2 tu.. "Tutor @site" fokus kepada pembelajaran IT untuk adik-adik tu..

Thank to Click a Child yang bagi peluang kat aku untuk join aktiviti korang.. Time kasih jugak kat Amir,sam,kak na,kak ina & Abg A @ uncle Saiful Next time kalau ade aktiviti mcm nie boleh laa ajak lagi tu pon bergantung pada masa.. kalau sibuk x dapat laa nak join.. ade masa tu ade laa rezeki. Seronok sehari dengan adik-adik tu..pada mulanya diorang nie memang x bape berkenan sgt nak bergambaq last-last biasa gak diorang depan kamera.. apa yang berjalan semalam sama jugak dengan aktiviti yang kami buat masa kat Teluk Intan.. Insyallah kalau ade masa lagi dapat laa Click a child gie jelajah umah anak-anak yatim kat Teluk Intan... Bagi Sesapa yang nak tau apa Aktiviti Click a Child leh laa klik link nie http://www.clickita.com

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
Email : udeyismail@candidsyndrome.com
Official Website : http://www.udeyismail.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/udeyismail
YM : student_critical


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net