THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 15-May-2008 22:12 Email | Share | Bookmark
The Reception Hazeeq & Eliya, Kampung pengantin Ampang

preparation
shoes
ely
 
 















For more picture click HERE

Sebelum nie aku x kenal sangat dengan ely nie.. tah mcm mana ade kait mengait dengan kawan-kawan aku.. rupanya kawan atas kawan laa nie.. rase kalau ikut citer ely dia bgtau.. lepas dia booking photographer.. ade kawan dia nie tanya kot.. sapa photographer.. sekali bagitau udeyismail.. si rosezan nie.. pulak baru laa cakap tu kawan dia (udeyismail).. sebelum ely punya wedding kitorang dah contact.. yang paling sengalnya aku nie.. susah nak ingat nama.. aduh pelik.. sampai si rosezan nie pening kepala.. last semua kawan ko rosezan jadi kawan aku sekarang.. mcm laa eddie dgn korang semua..

Hari tu majlis Sebelah Hazreeq pon diadakan sekali.. sama waktu dan sama tempat.. Kalau Sape Dapat 2 jemputan seronok laa.. habis jek makan.. leh pindah ke umah sebelah pulak.. hehe.. Pepun hari tu memang enjoy sesangat.. mcm hari bersama pelanggan pon ade gak.. Untuk Rosezan tunggu Turn Ko plak dengan Eddie.. Dan x lupa Untuk Nora... Aku ucapakan Tahniah Sebab Dapat Baby girl.. selang 2 ari dah pon bersalin.. nasib x bersalin time wedding Eliya & hazreeq .. hehe.. pepun aku dengan CS Team Ucapakan Selamat Pengantin Baru untuk korang Berdua.. Nak tengok Banyak lagi gambar jgn lupa klik link tu.. k.

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
Email : udeyismail@candidsyndrome.com
Official Website : http://www.udeyismail.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/udeyismail
YM : student_critical

BOOK ME NOW!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net