THE WEDDING PHOTOGRAPHER | UDEYISMAIL|

By: udeyismail Wedding Photojournalist

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 22-May-2008 21:17 Email | Share | Bookmark
Blog Updated!!



Potraiture Syaromi & laila : please Click This Link HERE

Bila Teringat masa kitorang g Thailand teringat pulak nak upload gambar syaromi & laila..Gambar kat atas tu masa aku buat kelas "Wedding in CS way" Duduk sehaja nak up sikit 2, 3 keping gambar Waktu kitorang sesak kat Bangkok dia laa tolong guide kan mcm mana nak keluar dan kat mana kami nak cari makanan Halal Kat Thailand Kebetulan Syaromi Waktu keje kat Pejabat Kedutaan Thailand di Bangkok.. Syaromi gak laa jadi Tukang Cakap.. sebab dia pandai Bercakap dalam Bahasa Thai.. Kalau x pe laa kami nak bercakap dengan Mr. Pepsi dulu.. Letih jugak cakap pakai tangan.. buat bunyi motor laa ape2 laa.. Kelakar pulak bila ingat pengalaman kami tu.. Semalam Waktu aku nak Kemas kini semua Data kat dalam Hard Disk Terusik Pulak Folder Gambar kat Thailand.. Last dapat idea nak sambungkan citer semula pasal perjalanan kami... Dulu citer x detail sangat kali nie aku nak citer dari A-Z laa Korang semua mesti baca Blog nie..




Walaupun citer nie dah lepas.. aku teringin nak kongsi dengan semua yang sebelum nie belum pernah baca pasal citer nie.. Sebab Rase seronok bler dapat berkongsi dengan semua orang.. nak2 x lama lagi aku akan buat sekali lagi perjalanan mcm nie jugak .. dulu x bape detail.. kali nie aku nak completekan cerita nie kalau sempat.. so korang kena baca dan tengok sendiri dan bayangkan kalau korang jadi mcm kitorang Waktu tu.. Cerita penuh klik Link SINI

UDEYISMAIL
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 012-2723510
Email : udeyismail@candidsyndrome.com
Official Website : http://www.udeyismail.com
Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/udeyismail
YM : student_critical


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net